Army leggings

Úgy érzi, hogy hiányzik egy igazán egyedi és divatos darab a szekrényből? Mit szólna a hadsereg nadrágjához? Az álcázás teljesen luxus. Hiányzik az eredetiség és a fiatalság. Azonban a fiatalabb generációk körében népszerűbb volt. Az idősebb hölgyeknek óvatosnak kell lenniük vele. Az álcázó leggings prioritása az elasztikus anyag, a rugalmasság, az alakhoz való alkalmazkodás és a viselet sokoldalúsága. Tökéletes otthoni viselethez, de sétákhoz és szabadidős tevékenységekhez is.

Modern kabáttal, egyszínű felsővel, balerinákkal és jellegzetes tornacipőkkel kombinálva istennő leszel! Többszínű, khaki, barna, fekete, szürke és rengeteg méretben, ez nagyszerű hír. A kissé magasabb derékú hadsereg leggings meghúzza a hasat, a csípőt és a feneket. A karcsúsító hatás egyszerűen nem idegen számukra! Válasszon elegánsan a hadsereg tervezéséből, amely az egész divatvilágot uralta. A rugalmas anyag körülveszi a testét, ugyanakkor teljesen kellemes a bőr számára. Remekül akarsz kinézni? Öltöztesd fel a hadseregleggings!

Termikus leggings oldalsó csíkkal terepszínű stílusban

A Thermo Basic Collection Black Camo Leggings funkcionális anyagának és magas derekának köszönhetően sportruházatnak is alkalmas. Eredeti és időtálló dizájnjuk azonban biztosítja, hogy még egy alkalmi öltözet részeként sem jönnek zavarba.

Ár idején felülvizsgálat: 26 847 Ft

Rövid terepszínű leggings Urban Clasic

Urban Classics Camo Tech Cycle Leggings terepszínű nyomtatással.

Ár idején felülvizsgálat: 8 480 Ft

Női zöld terepszínű leggings Bodyboo magas derekú női leggings

Bodyboo női leggings népszerű katonai motívummal.

Ár idején felülvizsgálat: 13 856 Ft

Szürke terepszínű leggings

Mindig jó, ha van egy kényelmes leggings a szekrényedben, akár otthon, a tévé előtt lustálkodsz, akár az edzőteremben edzel. Sosem tudhatod, mikor jönnek jól. Ezek segítségével gyorsan és egyszerűen létrehozható egy olyan alkalmi öltözék, amely praktikus és kényelmes. Csak dobj fel egy fehér felsőt és egy ugyanolyan színű tornacipőt, és máris ízléses lesz a megjelenésed. Ezek a kamuflázs leggingsek is nagy slágernek számítanak mostanában, így ráadásul a legújabb trendeknek megfelelően leszel öltözve.

Ár idején felülvizsgálat: 3 731 Ft

Női leggings modern katonai stílusban, 3/4 hosszúságban

Az egyik legkényelmesebb ruhadarab, amely nem hiányozhat egyetlen nő ruhatárából sem. Ez nem csak egy tisztán sportruházat. Ez a választástól függ. Íme egy stílusos női leggings modell, amelyet nem csak szabadtéri tevékenységekhez használhat. A gyönyörű, stílusos leggings kényelmes ¾-es hosszúságban több okból is elnyeri a tetszését.

Ár idején felülvizsgálat: 8 669 Ft

Lányok mintás nadrágja 5.10.15.

Olyan szép és praktikus nadrágot keres a lányának, amelyet az iskolában vagy a barátokkal való sétákhoz viselhet? Te és lányod abszolút beleszeretsz az egyszerű szürke álcázási mintába a lány nadrágján, az 5/10/15 márkától. A szürke szín minden kopást és szennyeződést elrejt. Az 5. 10. 15 márka az egyik legnagyobb gyermekruházatú márka, amely Lengyelországból származik. A legújabb kollekció részletekkel játszik, és a legújabb divatirányzatok ihlették. A nadrágot kellemes anyagból készítik, amely alkalmazkodik a test alakjaihoz. Az anyag tökéletes tulajdonságokkal rendelkezik, például légáteresztő képességgel, könnyedséggel és rugalmassággal.

Ár idején felülvizsgálat: 5 812 Ft

Női zöld terepszínű leggings Bodyboo magas derekú női leggings

Bodyboo női leggings népszerű katonai motívummal.

Ár idején felülvizsgálat: 13856 Ft

Légáteresztő sport leggings terepszínű mintával

Új leggingset szeretne az edzőterembe vagy futáshoz? Szeretnél olyan leggingset, amelyet egyszínű pólókkal vagy tank topokkal kombinálhatsz? Ha igen, akkor mindenképpen nézze meg a Yank gyönyörű és kényelmes leggings kínálatát. Minőségi anyagból készültek, amely segít elvezetni az izzadságot a testtől edzés közben

Ár idején felülvizsgálat: 12763 Ft

Fitness leggings Army hosszú lábakkal és elasztikus derékkal

Hogyan lehet még jobban élvezni az edzést? Vásároljon minőségi ruhákat. Ez a leggings nélkülözhetetlen darab. Sport leggings, amelyet bármilyen testmozgáshoz használhatsz, élvezheted a sportolást a szabadban és az edzőteremben vagy otthon. A fitness leggings modern dizájnnal büszkélkedhet, és funkcionálisan is kiemelkedik.

Ár idején felülvizsgálat: 12182 Ft

Hosszú női divatos leggings terepszínű mintával

A modern és időtlen katonai stílusú leggings kiváló minőségű és kellemes anyagból készült. Az álcázott hosszú leggings nem csak sportolásra alkalmas.

Ár idején felülvizsgálat: 3165 Ft