Karcsúsító nadrágok a narancsbőr ellen

Viseljen leggings, és még mindig fogyjon belőlük, és küzdjön a narancsbőr ellen? Most is ez lehetséges! Ennek a nagyszerű divatos kiegészítőnek köszönhetően formázható a teste. Nemcsak a kalóriaégetést támogatják, hanem csökkentik a narancsbőrt is! Alkalmasak mindennapi viseletre, és ezen felül viselheti őket a ruházat kiegészítéseként, szabadidejében vagy sportolás közben.

De azt is fontos tudni, hogy ha bennük mozog, könnyebben ér el nagyszerű eredményeket. A leggings rugalmasak és valóban alkalmazkodnak minden figuratípushoz! Karcsú és nagy méretben is. Ezenkívül tökéletesen illenek és kényelmesek. Tehát ne habozzon, és szerezze be ezt a segítőt a fogyás és a narancsbőr elleni küzdelemben.

Női sport masszázs leggings

A sportmasszázsnadrág minimalista megjelenésű, mégis nagy hatékonyságú. Funkcionális és kényelmes viselet. A nadrágok power-anyagból készülnek, háromdimenziós csípővel felszerelve, amelyek tónusúak és masszírozzák a bőrt (a nyirok felszabadul ). Az anyag gyorsan száradó, légáteresztő és kellemes bőrklímát biztosít.

Ár idején felülvizsgálat: 33 381 Ft

Szürke virágos magas derekú leggings

Gyönyörű női leggings ideális sporttevékenységekhez. Kényelmes, magas derékrész.

Ár idején felülvizsgálat: 8 626 Ft

Karcsúsító háromnegyedes karcsúsító leggings

A karcsúsító női háromnegyedes leggings a neves Gwinner cégtől remek választás az aktív nők számára. Különböző sportokhoz, valamint mindennapi viselethez egyaránt használható. A sokoldalú szín mindenhez illik. A nadrág klasszikus szabása karcsúsítja az alakot.

Ár idején felülvizsgálat: 10 860 Ft

Karcsúsító push-up leggings anti-cellulit hatással

A push up leggings nagyszerű eszköz a fogyáshoz! Még nem hallottál róluk? Akkor ismerd meg őket, mert még sokáig fogsz hallani róluk. A push up leggings forradalmi újítás a piacon. Nemcsak karcsúsítanak, de a narancsbőrtől is megszabadítanak!

Ár idején felülvizsgálat: 8 690 Ft

Sportos hosszú leggings sztreccs anyagból készült szoknyával

Szoknyás szabadidős sportleggings, a 2. szint első látásra megragadja a tekintetet. Sportos leggings szoknyával, amely nagyon rugalmas és alakálló anyagból készült. Sokféleképpen használható. Oldalnyomással

Ár idején felülvizsgálat: 5 799 Ft

Kifejezés legíny LITEX

Minden reggel, bármilyen időjárás is van odakint, elmegy futni? Akkor biztosan szeretni fogod a minőségi sportruházatot, amely bármilyen időjárásnak ellenáll. Ezek közé tartozik ez a LITEX hosszú női thermo leggings, amelyben sosem fogsz fázni, és mindig divatosan leszel felöltözve.

Ár idején felülvizsgálat: 10 749 Ft

Fekete push-up leggings énekli a figurát

A karcsúsító Bas Bleu Livia nadrágok egy stílusos modell, amely garantáltan nem fog eltévedni a szekrényben. Kellemesen meglep majd sokoldalúságával, gyönyörű kivágásával és kényelmes kialakításával, ezért gyakorlatilag állandóan viselni akarja őket, ami nem probléma, mert tökéletesen passzol mindenhez. A nadrág hosszú kivágással és magas derékkal rendelkezik, amely hatékonyan összehúzza a hasat. A leggings viszont optikailag növeli a fenék területét. A fekete szín viszont az alak fogyását és a lábak vizuális kinyújtását eredményezi.

Ár idején felülvizsgálat: 6 921 Ft

Brindle fitnesz leggings

Élvezze a mozgás szabadságát az edzőteremben vagy bármilyen testmozgás során ezeknek a stílusos, hosszú fitnesz nadrágoknak köszönhetően, fekete csíkos kivitelben! A nyújtott derékú nadrág belső lábának hozzávetőleges hossza 61 cm.

Ár idején felülvizsgálat: 13 315 Ft