Terepmintás (Camouflage) leggings

Női zöld terepszínű leggings Bodyboo magas derekú női leggings

Bodyboo női leggings népszerű katonai motívummal.

Ár idején felülvizsgálat: 13 856 Ft

Szürke terepszínű leggings

Mindig jó, ha van egy kényelmes leggings a szekrényedben, akár otthon, a tévé előtt lustálkodsz, akár az edzőteremben edzel. Sosem tudhatod, mikor jönnek jól. Ezek segítségével gyorsan és egyszerűen létrehozható egy olyan alkalmi öltözék, amely praktikus és kényelmes. Csak dobj fel egy fehér felsőt és egy ugyanolyan színű tornacipőt, és máris ízléses lesz a megjelenésed. Ezek a kamuflázs leggingsek is nagy slágernek számítanak mostanában, így ráadásul a legújabb trendeknek megfelelően leszel öltözve.

Ár idején felülvizsgálat: 3 731 Ft

Rózsaszín terepszínű sport leggings Nike

Eredeti funkcionális leggings fitneszhez és futáshoz.

Ár idején felülvizsgálat: 28 184 Ft

Női leggings modern katonai stílusban, 3/4 hosszúságban

Az egyik legkényelmesebb ruhadarab, amely nem hiányozhat egyetlen nő ruhatárából sem. Ez nem csak egy tisztán sportruházat. Ez a választástól függ. Íme egy stílusos női leggings modell, amelyet nem csak szabadtéri tevékenységekhez használhat. A gyönyörű, stílusos leggings kényelmes ¾-es hosszúságban több okból is elnyeri a tetszését.

Ár idején felülvizsgálat: 8 669 Ft

Lányok mintás nadrágja 5.10.15.

Olyan szép és praktikus nadrágot keres a lányának, amelyet az iskolában vagy a barátokkal való sétákhoz viselhet? Te és lányod abszolút beleszeretsz az egyszerű szürke álcázási mintába a lány nadrágján, az 5/10/15 márkától. A szürke szín minden kopást és szennyeződést elrejt. Az 5. 10. 15 márka az egyik legnagyobb gyermekruházatú márka, amely Lengyelországból származik. A legújabb kollekció részletekkel játszik, és a legújabb divatirányzatok ihlették. A nadrágot kellemes anyagból készítik, amely alkalmazkodik a test alakjaihoz. Az anyag tökéletes tulajdonságokkal rendelkezik, például légáteresztő képességgel, könnyedséggel és rugalmassággal.

Ár idején felülvizsgálat: 5 812 Ft

Női zöld terepszínű leggings Bodyboo magas derekú női leggings

Bodyboo női leggings népszerű katonai motívummal.

Ár idején felülvizsgálat: 13856 Ft

Érdekes alternatíva az álcázó leggings, amelyek alkalmasabbak szabadidős tevékenységekhez vagy sportruházatként. Az álcázás már nem egyedül a férfiak kiváltsága. Ezenkívül az álcázó leggings nagyon stílusosak és elegánsak lehetnek, ha tudja, hogyan kell viselni őket. És biztosan nem kell felvennie a táskáját. Ezek a leggings kiváló minőségű rugalmas anyagból készülnek, amely tökéletesen alkalmazkodik az alakodhoz. Gyönyörűen körülveszi és hangsúlyozza a lábak hosszát.

A bulihoz álcázó leggings is viselhet. Röviden: felhasználásuk nagyon változatos. Választhat olyan lágy, áttetsző nadrágot is, amely illeszkedik a szoknyához (legyen óvatos, álcázási mintához válasszon egyszínű szoknyát sportos szabásban). Ezek a leggings könnyen kombinálhatók szoknyával és tunikával, de mindig egyszínű mintában a sportos szabás ideális, mert maguk az álcázó leggings meglehetősen alkalmi benyomást keltenek.