Terepmintás (Camouflage) leggings

Színes női sport leggings magas derékkal és praktikus zsebbel

Ha szereted a színes sportruházatot, a HKMX Oh My Squat Fleur leggings nem hiányozhat a szekrényedből. Az elasztikus anyag szépen alkalmazkodik a testhez, a széles derékpánt pedig a helyén tartja a leggingset. Oldalán telefonzseb, a derékpánt belső oldalán pedig egy kis kulcstartó zseb található.

Ár idején felülvizsgálat: 19 666 Ft

Olcsó barna terepmintás női leggings

Leggings terepszínű mintával.

Ár idején felülvizsgálat: 4 773 Ft

Női 3/4-es leggings Reebok

A Reebok női 3/4-es sportleggings sötét dizájnban, két különböző mintával a lábszárán. A leggings SpeedWick technológiával rendelkezik, amely elvezeti a felesleges nedvességet a testtől.

Ár idején felülvizsgálat: 7 245 Ft

Termikus leggings oldalsó csíkkal terepszínű stílusban

A Thermo Basic Collection Black Camo Leggings funkcionális anyagának és magas derekának köszönhetően sportruházatnak is alkalmas. Eredeti és időtálló dizájnjuk azonban biztosítja, hogy még egy alkalmi öltözet részeként sem jönnek zavarba.

Ár idején felülvizsgálat: 26 847 Ft

Fitness leggings Army hosszú lábakkal és elasztikus derékkal

Hogyan lehet még jobban élvezni az edzést? Vásároljon minőségi ruhákat. Ez a leggings nélkülözhetetlen darab. Sport leggings, amelyet bármilyen testmozgáshoz használhatsz, élvezheted a sportolást a szabadban és az edzőteremben vagy otthon. A fitness leggings modern dizájnnal büszkélkedhet, és funkcionálisan is kiemelkedik.

Ár idején felülvizsgálat: 12 182 Ft

Hosszú női divatos leggings terepszínű mintával

A modern és időtlen katonai stílusú leggings kiváló minőségű és kellemes anyagból készült. Az álcázott hosszú leggings nem csak sportolásra alkalmas.

Ár idején felülvizsgálat: 3 165 Ft

Sokoldalú női leggings időtlen dizájnban

Nincs ennél praktikusabb és sokoldalúbb ruhadarab. A nők a kényelme miatt szeretik, a férfiak pedig azért, mert tökéletesen kiemeli a női idomokat. Igen, a halhatatlan leggingsről beszélünk. Ha egy stílusos modellt szeretnél, amelyet szó szerint pukkadásig hordhatsz, akkor erre a darabra fogadj.

Ár idején felülvizsgálat: 10 149 Ft

Rugalmas kötött anyagból készült leggings, amely rugalmasan alakítja az alakot

A női leggings nagyon modern dolog. Ha még nincs, itt az ideje, hogy változtasson ezen. Ez egy nagyon praktikus és divatos darab. Ugyanakkor a leggings kényelmes. A nők és a lányok ellenállhatatlannak, nőiesnek és kifinomultnak érzik magukat benne. Kiemelik az íveket.

Ár idején felülvizsgálat: 12 908 Ft

Thermo leggings magas elasztikus derékkal, terepszínű stílusban

Szereti a minőséget? Szereted a praktikus darabokat a ruhatáradban? Szereted az időtlen modelleket, amelyek funkcionálisan is lenyűgöznek? Akkor nem hagyhatod ki ezt a stílusos mintájú termo leggingset.

Ár idején felülvizsgálat: 30 065 Ft

Mascot rövid leggings sárga és rózsaszín színben

Szereted a játékos és színes ruhákat? Olyan új leggingset keresel, amit az egyediségéért abszolút imádnál? Ha valóban leggingset keresel otthoni alkalmi viselethez vagy edzőtermi edzéshez, mindenképpen nézd meg a gyönyörű terepmintás háromnegyedes leggings kínálatát, amely abszolút tökéletes

Ár idején felülvizsgálat: 4 937 Ft

Rövid terepszínű leggings Urban Clasic

Urban Classics Camo Tech Cycle Leggings terepszínű nyomtatással.

Ár idején felülvizsgálat: 8 480 Ft

Női zöld terepszínű leggings Bodyboo magas derekú női leggings

Bodyboo női leggings népszerű katonai motívummal.

Ár idején felülvizsgálat: 13 856 Ft

Szürke terepszínű leggings

Mindig jó, ha van egy kényelmes leggings a szekrényedben, akár otthon, a tévé előtt lustálkodsz, akár az edzőteremben edzel. Sosem tudhatod, mikor jönnek jól. Ezek segítségével gyorsan és egyszerűen létrehozható egy olyan alkalmi öltözék, amely praktikus és kényelmes. Csak dobj fel egy fehér felsőt és egy ugyanolyan színű tornacipőt, és máris ízléses lesz a megjelenésed. Ezek a kamuflázs leggingsek is nagy slágernek számítanak mostanában, így ráadásul a legújabb trendeknek megfelelően leszel öltözve.

Ár idején felülvizsgálat: 3 731 Ft

Rózsaszín terepszínű sport leggings Nike

Eredeti funkcionális leggings fitneszhez és futáshoz.

Ár idején felülvizsgálat: 28 184 Ft

Női leggings modern katonai stílusban, 3/4 hosszúságban

Az egyik legkényelmesebb ruhadarab, amely nem hiányozhat egyetlen nő ruhatárából sem. Ez nem csak egy tisztán sportruházat. Ez a választástól függ. Íme egy stílusos női leggings modell, amelyet nem csak szabadtéri tevékenységekhez használhat. A gyönyörű, stílusos leggings kényelmes ¾-es hosszúságban több okból is elnyeri a tetszését.

Ár idején felülvizsgálat: 8 669 Ft

Lányok mintás nadrágja 5.10.15.

Olyan szép és praktikus nadrágot keres a lányának, amelyet az iskolában vagy a barátokkal való sétákhoz viselhet? Te és lányod abszolút beleszeretsz az egyszerű szürke álcázási mintába a lány nadrágján, az 5/10/15 márkától. A szürke szín minden kopást és szennyeződést elrejt. Az 5. 10. 15 márka az egyik legnagyobb gyermekruházatú márka, amely Lengyelországból származik. A legújabb kollekció részletekkel játszik, és a legújabb divatirányzatok ihlették. A nadrágot kellemes anyagból készítik, amely alkalmazkodik a test alakjaihoz. Az anyag tökéletes tulajdonságokkal rendelkezik, például légáteresztő képességgel, könnyedséggel és rugalmassággal.

Ár idején felülvizsgálat: 5 812 Ft

Női zöld terepszínű leggings Bodyboo magas derekú női leggings

Bodyboo női leggings népszerű katonai motívummal.

Ár idején felülvizsgálat: 13856 Ft

Érdekes alternatíva az álcázó leggings, amelyek alkalmasabbak szabadidős tevékenységekhez vagy sportruházatként. Az álcázás már nem egyedül a férfiak kiváltsága. Ezenkívül az álcázó leggings nagyon stílusosak és elegánsak lehetnek, ha tudja, hogyan kell viselni őket. És biztosan nem kell felvennie a táskáját. Ezek a leggings kiváló minőségű rugalmas anyagból készülnek, amely tökéletesen alkalmazkodik az alakodhoz. Gyönyörűen körülveszi és hangsúlyozza a lábak hosszát.

A bulihoz álcázó leggings is viselhet. Röviden: felhasználásuk nagyon változatos. Választhat olyan lágy, áttetsző nadrágot is, amely illeszkedik a szoknyához (legyen óvatos, álcázási mintához válasszon egyszínű szoknyát sportos szabásban). Ezek a leggings könnyen kombinálhatók szoknyával és tunikával, de mindig egyszínű mintában a sportos szabás ideális, mert maguk az álcázó leggings meglehetősen alkalmi benyomást keltenek.