Piros leggings

Színes leggings edzéshez Adidas

Adidas Originals Tight leggings. Női piros leggings nagyon jellegzetes nyomtatással. A leggings klasszikusan szűk szabású, és a derékrészen elasztikus. A leggings az ikonikus trefoil és a három Adidas csíkkal van díszítve.

Ár idején felülvizsgálat: 10 666 Ft

Hatékony kismama leggings lenyűgöző bordó színben

A női leggings sokoldalú ruhadarab. Kényelmet biztosítanak viselés közben. A funkció, a praktikusság és a formatervezés tekintetében is kiemelkednek. A leggings nem hiányozhat egy terhes nő ruhájából.

Ár idején felülvizsgálat: 14 272 Ft

Piros műbőr leggings magas derékkal

Bőr leggings? Szeretnél hihetetlenül szexi lenni? Ha igen, válassza ezt a rendkívüli modellt. A Női fényes leggings magas derekú, cipzárral záródó leggings első pillantásra megragadja a tekintetet. Ez egy nagyon egyedi és érzéki modell. A high waisted újra divatba jött, ráadásul a leggings cipzárral záródik, így szépen tart. A fényes piros szín nagyon csábító és tisztességes. Minden nő arra vágyik, hogy csábító és tetszetős legyen a partnere számára. Ebben a modellben biztosan nem fogsz mellényúlni.

Ár idején felülvizsgálat: 8 183 Ft

Piros karácsonyi leggings norvég mintával

Örvendeztesd meg magad egy új, karácsonyi mintás leggingsszel, amely mosolyt csal az arcodra. Ha egyszer viseled ezt a leggingset, a karácsonyig hátralévő idő elviselhetőbb lesz számodra. Ráadásul a karácsony előtti készülődés mindig megéri, mert mint mindenki tudja, a karácsony előtti időszak mindig a legrohammal teli és legzsúfoltabb.

Ár idején felülvizsgálat: 2 330 Ft

Stretch sport leggings Reebok

Rendszeresen jársz felügyelt órákra, vagy csak azért jársz edzőterembe, hogy nyújtózkodj? Nem tudsz ellenállni egy élénk reggelnek, felhúzod a tornacipődet és kiszaladsz a friss levegőre? Ha igen, akkor biztosan figyeli a többi sportolót maga körül, és tudja, hogy a funkcionális ruházatban a fényvisszaverő elemekkel kombinált szürke fekete szín dominál. Az edzőteremben vagy a parkban nem fogsz túl sok eredeti darabot találni.

Ár idején felülvizsgálat: 10 389 Ft

Modern női minőségi háromnegyedes leggings 2 darabos csomagban

Szereted a kényelmes, mégis időtálló ruhákat? Szereted a sokoldalú modelleket, amelyek szinte bármilyen öltözék tökéletes alapját képezik? Akkor úgy gondolja, hogy ezek a női leggingsek minden nő ruhatárának megbecsült részei. És mivel sokoldalúságot és maximális kényelmet nyújtanak, itt még kényelmes 2 darabos csomagban is kaphatók. Ezek a női leggingsek 2 darabos kiszerelésben minden nő ruhatárát feldobják. A modern és praktikus ¾-es hosszúságú leggingset több okból is értékelni fogja. A 2 darabos készletben lévő leggings többféle divatos színben kapható. A leggings mind szabásában, mind anyagában kiemelkedik. A pamut leggingsek ebből a szempontból biztonságosak. Nagyon kényelmesek a testen, gyengédek a bőrhöz, beleértve az érzékeny bőrt is.

Ár idején felülvizsgálat: 6 505 Ft

Modern női minőségi háromnegyedes leggings 2 darabos csomagban

Szereted a kényelmes, mégis időtálló ruhákat? Szereted a sokoldalú modelleket, amelyek szinte bármilyen öltözék tökéletes alapját képezik? Akkor úgy gondolja, hogy ezek a női leggingsek minden nő ruhatárának megbecsült részei. És mivel sokoldalúságot és maximális kényelmet nyújtanak, itt még kényelmes 2 darabos csomagban is kaphatók. Ezek a női leggingsek 2 darabos kiszerelésben minden nő ruhatárát feldobják. A modern és praktikus ¾-es hosszúságú leggingset több okból is értékelni fogja.

Ár idején felülvizsgálat: 6 505 Ft

Stílusos leggings fényes kivitelben, elöl csipkével

Egy stílusos darabot keres, amiben kényelmesen érezheti magát? A modern női leggings nagy kényelmet nyújt viselés közben. Sportos, elegáns vagy szexi? A Koucla női leggings könnyen kombinálható például egy hosszabb felsővel vagy tunikával. Nem csoda, hogy olyan népszerűek a nők körében szerte a világon. Bővítse leggings készletét és szerezze be ezt az új darabot a gyűjteményébe!

Ár idején felülvizsgálat: 13 490 Ft

Reebok női 3/4-es sportnadrág

Időtlen és halhatatlan. Maximális kényelmet nyújtanak, sokoldalúak és könnyen kombinálhatók. A leggings nemcsak a sportoláshoz vagy a szabadidős tevékenységekhez nélkülözhetetlen. Annyira kényelmesek és kellemesek, hogy sokak számára szinte egyenruhát jelentenek. Egy biztosan nem elég a szekrényben. Szerezzen be egy nagyszerű modellt, amely színben is lenyűgöző.

Ár idején felülvizsgálat: 7 060 Ft

Női bársony hosszú leggings dekoratív díszítéssel

A bársonyos női hosszú leggings dekoratív díszítésekkel első pillantásra megragadja a tekintetet. Az egyedi kialakítású, gyönyörű leggings maximális kényelmet biztosít. Elasztikus derékkal rendelkeznek.

Ár idején felülvizsgálat: 11 221 Ft

Sport leggings rövidebb boka feletti hosszúsággal

Biztonságos ruházatra van szüksége a fizikai aktivitáshoz, amely maximális kényelmet biztosít? A sportleggings megbízható választás. A rugalmas anyagnak köszönhetően alkalmas futáshoz, edzőterembe, de akár a táncparkettre is edzés közben. Hasonlóképpen nagyon hatékonyan használhatóak bármilyen szabadtéri tevékenységhez vagy otthoni edzéshez. A jógához vagy pilateshez nélkülözhetetlen ruhadarab. 7/8 sport leggings, 1. szint kiváló minőségű, rugalmas és nagyon kényelmes anyagból készült. Olyan kényelmet nyújtanak edzés és tánc közben, hogy észre sem veszi, hogy viseli őket.

Ár idején felülvizsgálat: 2 344 Ft

Modern és időtlen harang alakú leggings műbőrből

Modern női leggings hosszú harangszárral. A fekete műbőrből készült leggings elasztikus derékrésszel rendelkezik. Gyönyörű és időtlen harang alakú leggings.

Ár idején felülvizsgálat: 6 921 Ft

Hosszú magasabb derékú leggins modern állatmintával

Hosszú, magasabb derékú, modern állatmintázatú nadrágok első látásra felkeltik a figyelmét. A gyönyörű, elegáns nadrágok derékkal rendelkeznek. Kényelmet nyújtanak a viselés egész napján.

Ár idején felülvizsgálat: 2 610 Ft

Corsair leggings

A szabadidődben értékelni fogod a kényelmes sztreccs anyagból készült, térd alá érő rövid nadrágot. Elasztikus derékpánt a könnyű öltözködés és a kényelmes viselet érdekében. Az elülső részen betétes, hogy lapos hasat hozzon létre. Nadrág külső hasítékkal.

Ár idején felülvizsgálat: 6 228 Ft

A leggings sokféle színe és nyoma lehet. Ha piros női leggings választ, akkor gondosan válasszon más kiegészítőket, mert a vörös önmagában nagyon megkülönböztető. Különösen népszerűek a boros leggingsek, amelyek életkoruktól és alkattól függetlenül minden nő számára megfelelőek. A karcsúbb nők és fiatal lányok megengedhetik maguknak az erős vörös színt, mivel ez erős kontraszt. Egyszerű színek, például szürke, bézs vagy barna, alkalmasak a piros leggings. Kerülje az egyéb élénk árnyalatokat, még a fekete sem igazi dió.

A piros szín kifinomult és csábító. Tökéletes ahhoz a városhoz vagy partikhoz, ahol kifejezőnek kell lennie. Ha viszont a konzervatívabb ruházatot részesíti előnyben, kerülje a piros leggings. A leggings egyszerűen halhatatlanok, és nagyon sok lehetőség van viseletükre. Ha unja az unalmas feketét és a gyakorlatias fehéret, próbálja meg a pirosat. Színekkel keltsd életre gardróbodat.