Virágos leggings

Többszínű női sportos futó leggings

Ha a sport természetes része az életednek, akkor biztosan tudod, hogy a megfelelő ruházat elengedhetetlenül fontos. Sand Panther leggings eredeti állatmotívummal és lenyűgöző 4K nyomtatási minőséggel és 3D hatással garantáltan lendületbe hoz, és teljesen új dimenzióba helyezi a mozgásodat.

Ár idején felülvizsgálat: 26 214 Ft

Kifejezetten fitneszhez és futáshoz tervezett sport leggings

A Green Feather leggings minden igényt kielégít az ambiciózus futók számára. Az magas anyagminőség a hosszú futások során is kényelmet biztosít, a feltűnő dizájn pedig egyenesen a pályákra viheti a divat trendjeit. A modell lélegző, rugalmasan illeszkedő anyagból készült. Az anyag folyamatosan elvezeti a nedvességet a bőrről, és a leggings külső oldalán párologtatja el.

Ár idején felülvizsgálat: 13 593 Ft

Többszínű 3/4 sport leggings

Szereted a mozgást és a divatot egyben? Ez nem kétséges, mert ez a két iparág kéz a kézben jár. Ilyen például ez a női sportleggings a Bonprix bpc bonprix kollekciójából. Biztosan nem hagyják cserben. Élénk színeiknek köszönhetően közvetlenül ösztönözni fognak futásra, sportolásra, egyszóval bármilyen tevékenységre.

Ár idején felülvizsgálat: 3 870 Ft

Futó leggings virágos mintával

A futás szerelem, a futás szenvedély. A szép és stílusos megjelenés egy plusz bónusz. Ez a darab ezt biztosítja! Ne habozzon megrendelni.

Ár idején felülvizsgálat: 14 217 Ft

Puma női hosszú leggings modern virágos mintával

Szereti a praktikus darabokat, amelyek divatosak, időtlenek és rendkívül kényelmesek? Nincs is jobb, mint a sokoldalú modellek a ruhatáradban. Nem is beszélve a sokoldalúan használható, egész évben használható ruházatról. A női leggings egyszerűen kötelező darab. Itt egy minőségi kivitelben.

Ár idején felülvizsgálat: 13 000 Ft

Desigual Sol fekete legging virágmintával

Desigual fekete nadrágtartó, bokahosszal. Derékon elasztikus szalaggal történő rögzítés nélkül. Virágos motívum a lábán.

Ár idején felülvizsgálat: 13 856 Ft

Hosszú fekete leggings virágos mintával

Női, finoman csillogó leggings finom virágmintával.

Ár idején felülvizsgálat: 3 856 Ft

Téli bársony leggings teltebb formákhoz

Egyszerű leggings sztreccs dombornyomott bársonyból.

Ár idején felülvizsgálat: 7 559 Ft

Szigetelt, magas derekú leggings a hideg időjárás sportolásához

A leggings természeténél fogva a szabadidőhöz és általában a mozgáshoz tartozik. A Pine Red leggings számos tevékenységhez alkalmas, még a szabadban is, mert tökéletesen megvédi Önt a hidegtől, a hidegtől és a széltől. Azonban az edzőteremben is szívesen viseli majd őket. A leggings több okból is egyedülálló, a tökéletes dizájn mellett a trópusi nyomtatással hihetetlen 4K minőségben, 3D hatással, biztosan nem fogsz elvegyülni a tömegben.

Ár idején felülvizsgálat: 30 375 Ft

Szigetelt fitness leggings OLOV-10L2 – Fekete erdő

Magas derekú leggings. Meleget biztosítanak számos szabadtéri tevékenység során – a hideg, téli és szeles napokon. Szigetelt leggings magas derekú, testformáló illeszkedéssel. Lehetővé teszik, hogy egész évben edzhessen, anélkül, hogy félnie kellene a kihűléstől. Nagyszerű az őszi-téli szabadtéri sporttevékenységekhez. Hideg, szeles és fagyos napokon hőkomfortot biztosítanak a Vancover anyagnak köszönhetően. Egyesíti a magas funkcionalitást és a minőséget – meggyőződik arról, hogy a sport és a divat kéz a kézben járhat.

Ár idején felülvizsgálat: 23 440 Ft

Női szürke és rózsaszín hosszú leggings virágmintával

Rendkívül kényelmesek. Sokoldalúan használható. A kulcs a megfelelő választáson múlik. Itt egy olyan női leggings modell, amely nemcsak kényelmet nyújt, hanem más előnyökkel is büszkélkedhet, amelyek miatt érdemes beszerezni. Alkalmas minden testalkatú hölgyeknek. Mindenkinek a legjobb szolgálatot fogják tenni.

Ár idején felülvizsgálat: 12 190 Ft

Zöld téli szigetelt leggings a hegyekbe

A magas derekú, testformáló, szigetelt leggings lehetővé teszi, hogy kényelmesen edzhess még a hajnali fagyban és a hideg napokon is. Ősszel és télen ideális a friss levegőn végzett szabadtéri tevékenységekhez – nem számít, hogy futsz, sétálsz vagy a nordic walkingot választod.

Ár idején felülvizsgálat: 30 375 Ft

Modern női hosszú leggings virágmintával díszített hosszú leggings

Itt az ideje, hogy boldoggá tedd magad. Örvendeztesse meg magát és pénztárcáját. Újítsa fel ruhatárát. Frissítsd fel a ruhádat. Mivel? Ezzel az időtlen és kényelmes ruházattal. Gyönyörű női leggings, amely sokoldalú felhasználhatóságával tűnik ki. Egész évben viselhető. A virágmintás leggings könnyű, kiváló minőségű, rugalmas anyagból készült, amely egész nap kényelmes viselet. Az anyag megtartja alakját és színtartósságát.

Ár idején felülvizsgálat: 2 610 Ft

Funkcionális sport leggings hideg időjárás esetén

Szeretne maximálisan a kedvenc fizikai tevékenységének szentelni magát, de az ablakok mögötti hideg és fagy megakadályozza ezt? Mit szólnál ahhoz, ha sportkabátot és meleg nadrágot viselsz, amelyek melegen tartanak sok szabadtéri tevékenység során? Az Ultra HD WhiteForest magas derék nadrágja a futás, a hegymászás, a korcsolyázás vagy a síelés kulcsa. Hála nekik, csak nem fázik meg, és nem téved el a ködben! A nadrágszárak kiváló minőségű Flexible Ultra 4K anyagból készülnek, amely négy irányban húzódik. Tehát a második bőr elvén működik, amely sokkal tartósabb, mint a természetes bőrünk. A szeles és fagyos kültéri körülmények nem jelentenek akadályt az Ön számára.

Ár idején felülvizsgálat: 17 338 Ft

Szereted a vidám ruhákat, amelyekből senki sem fog hiányozni? A virágos nadrágfeketék fekete színűek lesznek. A virágok nagyon időtlenek, több éve divatban vannak, miért ne vásárolna virágos leggings is. Nagyszerű egyszínű felsőkhöz, blúzokhoz, tunikákhoz és ruhákhoz. Az idei szezon fő trendjei közé tartoznak a leggingsek a virágok különféle részleteivel. Ezek a virágok különböző hátterűek lehetnek, a fekete alapon színes virágok kontrasztja nagyon szép hatást fejt ki. A virágos parfümök tökéletesen feldobják és feldobják a szekrényt. A kellemes anyagból, vidám tónusban varrott divatgatyák a legalkalmasabbak a nyári szezonban, de még télen sem kell lemondanod róla.

A virágos leggings nagyon romantikusak és csinosak. Figyeljen azonban egy részletre, a virágok általában több kilót adnak hozzá. Tehát, ha nem elégedett teljesen az alakjával, akkor jobb, ha egyszínű leggings választ, vagy csak kissé virágokkal díszíti.