Csipkés leggings

Leggings Bands csipkés mintával

Néhány olyan tökéletesen időtlen, elegáns és nőies részlet van, mint a csipke. Bemutatjuk a csipkemintás leggingset. Anyaga vastagabb, a leggings csak enyhén áttetsző, de elég szakadásálló, nem hiányzik belőle a fényességhez és a tökéletes kialakításhoz szükséges mennyiségű lycra. Természetesen van egy rugalmas és szélesebb derékpánt és egy megerősített ülés. Ez lehetővé teszi, hogy minden helyzetben rendkívül kényelmesen érezze magát.

Ár idején felülvizsgálat: 4 702 Ft

Rövid nyári leggings csipkével két csomag fekete és fehér

Még nincs leggingsed, vagy éppen újakat keresel, mert hidd el, leggingsből sosem lehet elég. Igen, ez az egyik legváltozatosabb ruhadarab. Ha olyan leggingset szeretne, amely szó szerint kiemelkedik a lehetőségek és a viselhetőség tekintetében, akkor 2 darab semleges színű, egyedi választékot kínálunk. A rövid leggings (2 darab a csomagban) fehér és fekete színben kapható, így könnyen kombinálható és összeválogatható egy teljes öltözet részeként. A leggingseket minden korosztályú és testalkatú lányoknak és nőknek tervezték. A gyönyörű és elegáns női leggings csipkés szegéllyel rendelkezik, ami növeli a modell vonzerejét. A derékpánt rugalmas és kényelmes elasztikus anyagból készült.

Ár idején felülvizsgálat: 2 598 Ft

Corsair leggings csipkével

A csipkés szegélyű fűzős nadrágok azonnal elnyerték a tetszésünket! Elasztikus derékrész. Kibővített lábszárvégek csipkével.

Ár idején felülvizsgálat: 6 228 Ft

Divatos fekete csipke szegélyű leggings farmer

Karcsúsító női farmer a spanyol Ysabel Mora márkától. A luxus női farmereknek lenyűgöző megjelenése van a vékony farmereknél. Az elülső része térdre szakadt, a lábak alsó részét csipke díszíti. Hátulján Swarovski kristály található a zsebben. A nadrág kellemes, rugalmas farmer anyagból készül, nagyon kényelmesek és tökéletesen formálják az alakot.

Ár idején felülvizsgálat: 9 196 Ft

Fehér rövid női leggings csipkével

Az egyik legkellemesebb ruhadarab. Számos előnyével és sokoldalú felhasználásával tűnik ki. A leggings, bár eredetileg férfi ruhadarab, amely jóval később hatolt be a női ruhatárba, népszerűvé vált, és még ma sem veszít népszerűségéből, épp ellenkezőleg. A fehér színű makramé csipkével ellátott ¾-es leggings minden korosztályú hölgynek alkalmas. Mindenkinek megfelelnek. Csak használja ki az általa kínált előnyöket, és kényeztesse magát ezzel a kényelmes ruházati típussal.

Ár idején felülvizsgálat: 4 979 Ft

Fekete bőr leggings áttetsző csipke betéttel

Az egyik legkényelmesebb ruhatípust kedvelő lányok és nők számára van egy modell, amely kihagyhatatlan, eredeti és határozottan elvarázsolja Önt és környékét. Legyen a tied, bízzon egy vonzó modellben. Szerezzen csipkés nadrágot, amely szinte egész évben viselhető, és sokszor használható. A fekete RUFINA csipkével ellátott női nadrágok kivitelben és minőségi anyagban jelennek meg. A nadrág tökéletesen illeszkedik és tökéletesen tapad. Kellemesek és határozottan nem szabad figyelmen kívül hagyni. Hátulja sima kialakítású, eleje csipke díszbetéttel és térdtől lefelé dekoratív fűzéssel rendelkezik.

Ár idején felülvizsgálat: 6 782 Ft

A rugalmas csipkés leggings mindegyik ruhának luxust és eleganciát adnak. A csipkés leggings nagyon divatos dolog, de vigyázzon, tudnia kell viselni őket. A csipkés leggings többféle formát ölthet. Gyakorlatilag két lehetőséged van. Vagy olyan leggings választ, amely a csipkét az egész kerületen díszíti, vagy a klasszikus anyagból (pamut) készült nadrágokat, amelyek csipkével vannak kikészítve. Az első változat inkább a bátor és karcsú nők számára alkalmas, az ilyen leggings gondosan kell kiválasztani, hogy jól illeszkedjen hozzád, és inkább partikhoz vagy különleges alkalmakhoz. Vigyázzon, nehogy a modell túl vulgárisnak tűnjön. A csipkés kivitelű leggings nagyon kifinomult és praktikus, a klasszikus leggings helyett viselheted őket, a csipke is gyönyörű díszítő elem.

A csipkés leggings nagyon gyengéden néz ki. Kényeztesse magát hasonló szellemben más ruhákkal, beleértve a kiegészítőket is. A csipke a nőiesség és a romantika szimbóluma. Javasoljuk, hogy aranyos balerinákat viseljen a lábán, amelyek gyönyörűen kiemelik a csipkéket. És vigyázzon a zoknira, a testszínű nejlonok a legalkalmasabbak a csipkés nadrágokhoz.