Kismama leggings

Olcsó barna kismama magas derekú leggings

A MÁMA Sinsay leggings kiváló minőségű, kényelmes anyagból készült. A hatást a szabása fokozza. A kismama leggings praktikus hosszú szárral rendelkezik.

Ár idején felülvizsgálat: 2 995 Ft

Sötétkék kismama sport leggings edzéshez

A sötétkék kismama edző leggings kiváló választás azoknak a nőknek, akik a terhesség alatt is aktív életmódot szeretnének folytatni. Ezek a leggingsek nemcsak funkcionálisak, hanem hihetetlenül stílusosak is, és a kényelem és a divat tökéletes kombinációját tükrözik. Ezeknek a leggingseknek a modern kialakítása sokoldalú, és könnyedén megfelel a különböző stíluspreferenciáknak, akár sportosnak, elegánsnak vagy szexinek érzi magát.

Ár idején felülvizsgálat: 9 690 Ft

Kényelmes fekete kismama thermo leggings kényelmes pamutból készült

A semleges fekete színű pamut kismama leggings kiváló minőségű, modern és nagyon kényelmes. Anyagának köszönhetően kellemes a testhez és gyengéd a bőrhöz.

Ár idején felülvizsgálat: 3 045 Ft

Fekete kismama magas derekú elasztikus leggings

Minden kismamának. Nem kell lemondania a kényelmes ruhákról leggings formájában még a terhesség alatt sem. Ellenkezőleg. Csak válasszon különleges terhességi leggingset, amely maximális kényelmet biztosít, ugyanakkor nagyon elegáns.

Ár idején felülvizsgálat: 14 280 Ft

Kismama pamut hosszú leggings magas elasztikus derékkal

A MAMA leggings minden kismama számára készült. A fekete színű hosszú leggings kiváló minőségű és nagyon kényelmes pamutból készült. Mindennapi viseletre alkalmas.

Ár idején felülvizsgálat: 2 495 Ft

Kismama leggings rugalmas haspánttal

Pamut kismama leggings a BELLA SECRET-től. Nagyon kényelmesek és ideálisak azon nők számára, akiknek maximális kényelemre van szükségük a terhesség alatt. A leggings pamutból készült, felvarrt rugalmas haspánttal. ÚJ!!! Különböző színű övvel kapható.

Ár idején felülvizsgálat: 5 213 Ft

Hatékony kismama leggings lenyűgöző bordó színben

A női leggings sokoldalú ruhadarab. Kényelmet biztosítanak viselés közben. A funkció, a praktikusság és a formatervezés tekintetében is kiemelkednek. A leggings nem hiányozhat egy terhes nő ruhájából.

Ár idején felülvizsgálat: 14 272 Ft

Egyszínű szürke kismama leggings illúzió

Kényelmes és kényelmes női magas kismama leggings egyszínű szürke színben.

Ár idején felülvizsgálat: 14 590 Ft

Kétségtelen, hogy a leggings praktikus és kényelmes. A terhesség alatt azonban ez kétszeresen igaz. Lehet, hogy előbb-utóbb minden kismama megoldja a problémát, hogy mit vegyen fel? Az egyre növekvő has magas követelményeket támaszt a kényelem, de a pénztárcánk iránt is. Nagyon nehéz dió lehet olyan tisztességes ruhák beszerzése, amelyek sehol nem fognak nyomulni, és amelyeket gyakorlatilag bárhol hordhatunk. Tehát hogyan kezeled ezt? Van egy nagyszerű tippünk az Ön számára!
Első pillantásra a kismama leggingsje szinte megegyezik a klasszikusakkal. A különbség azonban a hasban van, ahol egy speciális rugalmas szövetet varrnak, amely tökéletesen alkalmazkodik a hasa méretéhez.

Egyes nadrágszáraknak még lehetőségük van arra, hogy a gumi meghúzásával szabályozzák a has kerületét. Télen és nyáron bármilyen időjárás esetén viselhet kismama leggingset, akár tunikához, szoknyához vagy ruhához. Tökéletes támaszt nyújtanak a pocakodnak, sehol nem nyomnak és nem fojtanak, és ami a legfontosabb: bárhova, a városba, a munkahelyre vagy a szabadidős tevékenységekbe beöltözhetsz. Ha babát vár, és még nem vásárolt kismama ruhákat, akkor ne habozzon, és szerezzen be legalább két kismama leggingset. Előnyben részesítsen olyan minőségi leggings, amelyet kifejezetten terhes nőknek terveztek, és módosított derékkal rendelkezik a növekvő has számára. A hozzáadott elasztánnak köszönhetően nem kell attól tartania, hogy néhány héten belül kicsi lesz a leggings. És ne feledkezzünk meg a praktikus kismama tunikákról. Ebben a kombinációban bárhová eljuthat, ahová szüksége van, és ez megfelel Önnek!