Zöld leggings

Nyomtatott sport leggings fenntartható anyagból

Sport leggings Pieces Asa fenntartható, környezetbarát anyagból készült. A széles derékpánt rugalmas, és tökéletesen a helyén tartja a leggingset.

Ár idején felülvizsgálat: 5 250 Ft

Alakformáló yoga push up leggings

YOGA LEGGINGS AMELI zöld a tökéletes fenékért.

Ár idején felülvizsgálat: 10 972 Ft

Divatos leggings 3/4 hosszúságú, makraméval díszített lábszárvégen

Nincs jobb, mint a kényelmes darabok, amelyek modernek és időtlenek. Ráadásul, ha sokféle alkalomra viselhető. A leggings biztos tipp és nélkülözhetetlen felszerelés egy nő ruhatárában. Lenyűgöző kivitelben és kényelmes ¾-es hosszúságban.

Ár idején felülvizsgálat: 8 602 Ft

Funkcionális leggings kényelmes 3/4-es hosszúságban nem csak sportoláshoz

A kényelmes 3/4-es hosszúságú funkcionális leggings minden sporthoz és szabadtéri tevékenységhez alkalmas.

Ár idején felülvizsgálat: 11 747 Ft

Sportos 3/4-es leggings színes mintával

Testben és lélekben sportoló vagy? Szereti a sportokat? Vagy másrészt nem tudod magad rávenni semmilyen fizikai aktivitásra? Akkor higgye el, hogy ez a leggings mindent megkönnyít. Tökéletes modell azoknak, akik nem tudják elképzelni az életüket mozgás nélkül, valamint azoknak, akiknek motivációra van szükségük.

Ár idején felülvizsgálat: 18 135 Ft

Pamut leggings kényelmes 3/4-es hosszúságban, szöveges nyomtatással

Sokoldalúak. Maximális kényelem. Sokféle öltözékvariációt készíthetsz velük sportoláshoz, a városba, otthonra stb. Egy biztosan nem elég a szekrényedben. Ezt mindenki tudja. Itt egy kényelmes ¾-es hosszúságban, modern mintával. Leggings, amely nem hiányozhat a ruhatáradból.

Ár idején felülvizsgálat: 8 114 Ft

Olcsó női leggings karácsonyi mintával

Szereti a karácsonyt, a hangulatát, a díszítéseket és mindent, ami arra emlékeztet, hogy ismét eljön az évnek ez a varázslatos időszaka? Akkor nem szabad kihagynod a gyűjteményedből ezeket a csodálatos, vicces, teljesen eredeti és ugyanakkor nagyon kényelmes és decens leggings karácsonyi motívummal ellátott leggingseket.

Ár idején felülvizsgálat: 2 732 Ft

Kényelmes, stílusos leggings kényelmes 2 darabos csomagban

Kényelmes és praktikus leggings. Ideálisak csizmákhoz, és könnyen kombinálhatók tunikákkal és hosszú pólókkal. A leggings kényelmes, elasztikus derékpánttal rendelkezik. Egyszínű. Gépben mosható.

Ár idején felülvizsgálat: 6 471 Ft

Khaki sport szett érdekes mintával

Khaki színű tréningruha érdekes mintával. Rövid felsőből áll, kerek nyakkivágással és pántokkal. A leggings 3/4-es hosszúságú. A szett kiválóan alkalmas edzőterembe vagy tornaterembe.

Ár idején felülvizsgálat: 16 718 Ft

Női hosszú sportos scalloped kompressziós leggings

Iron Aesthetics női leggings olyan nőknek, akiknek nem csak a mindennapi kemény edzés során fontos a sportos öltözékük. A leggings rugalmas, fodros anyaga maximális kényelmet és rugalmasságot biztosít edzés közben, amit a kiváló légáteresztő képesség is segít.

Ár idején felülvizsgálat: 8 770 Ft

Női magas derekú sport leggings khaki színben

A megfelelő ruházat kiválasztása fontos a sport élvezetéhez. A megfelelő választással garantált a sporttevékenység jobb élvezete és élvezete. A kifejezetten sportolásra tervezett ruházat a funkció tekintetében is kiemelkedik. A sportruházat alapja számos sportág és gyakorlat esetében kétségtelenül a leggings. Itt a tökéletes modell hosszú lábakkal.

Ár idején felülvizsgálat: 18 244 Ft

Rövid zöld kerékpáros leggings magas derékkal

Ez többféleképpen használható. Kényelemben jeleskednek. Időtlenek és örökkévalók. Egy biztosan nem elég. A stílusos, egyszínű leggings nem hiányozhat a ruhatáradból. A színe magával ragadó.

Ár idején felülvizsgálat: 9 346 Ft

Egyszínű hosszú leggings csillogó leggingsszel

Hiányzik valami a ruhatáradból? Hölgyeim, hiányzik egy érdekes és nagyon kényelmes ruhadarab, amelyet egész évben viselhetnek? Egy olyan ruhadarab, amely kiemelkedik a kényelem és a könnyű kombinálhatóság terén. Gyorsan és egyszerűen összeállíthatja az alkalomhoz illő tökéletes ruhát.

Ár idején felülvizsgálat: 5 793 Ft

Pamut női hosszú leggings karácsonyi nyomtatással

A karácsonyi leggings gazdag zöld színben, tematikus mintával hangsúlyozza a téli öltözék varázsát. A leggings nagyon kényelmes pamut anyagból készült.

Ár idején felülvizsgálat: 5 067 Ft

Színes farmer leggings a magas alakhoz

Szeretnél egy olyan farmert, ami olyan kényelmes, mint egy leggings? Nálunk vannak az Ön számára! A mozgásszabadságot biztosító, rugalmas kötött anyagból készült jeggings. Normál derékmagasság. Karcsú szabás. Elöl 2 zsebet varrtak. 2 foltos zseb hátul. Elasztikus derékpánt. Magas figurákhoz.

Ár idején felülvizsgálat: 8 117 Ft

Modern női hosszú leggings hatékony lábszárrésekkel

Mindig itt az ideje, hogy boldoggá tegye magát egy szép ruhadarabbal. Jutalmazza meg magát. Nem is beszélve arról, ha praktikus, minőségi ruházatról van szó, amely gyakorlatilag évekig csak a legjobb társaságot fogja tartani. Ez pedig a minőség és az általános kialakítás miatt van. Leggingsből sosem lehet elég

Ár idején felülvizsgálat: 13 634 Ft

Sport leggings fekete-zöld színkombinációban

Hogy korlátozás és korlátozások nélkül élvezhesse a sportot, megfelelő ruházatot kell választania. A leggings egy biztos tipp. Az a fajta leggings, amelyet mindenképpen be kell szerezned a sportruhatáradba. A szabás és a szín tekintetében is kiemelkedő modell.

Ár idején felülvizsgálat: 7 390 Ft

Rövid leggings csipkés szegéllyel a lábakon

Szeretsz olyan alkalmi ruhákat viselni, amelyek alkalmasak a munkához vagy az iskolához? A klasszikus könnyű leggingset és a könnyű blúzt kedveli? Ebben az esetben az új leggings jól fog jönni a szekrényében. És miért ne szereznél be rövid háromnegyedes leggingset klasszikus csipkével a lábakon?

Ár idején felülvizsgálat: 1 873 Ft

Reebok Wor Myt Paneled Polytight kék zöld női sport leggings

A Reebok egyedi kialakítású női leggings puha sztreccs anyagból készült, amely ráadásul rendkívül légáteresztő. A rugalmas derékpánt nem szorít és nem szorít, így mozgás közben is maximális kényelmet biztosít. Ideális választás minden sporttevékenységhez. Puha sztreccs anyag, ideális sportoláshoz, minőségi kivitelezés, egyedi design, márka logó.

Ár idején felülvizsgálat: 8 697 Ft

Mysterious Forest futó leggings multifunkcionális derékpánttal

Szeretnél egy új leggingset, amit a vidéki futáshoz vagy az edzőterembe viselhetsz? Szereted a színes mintákat, amelyek azonnal élvezetesebbé teszik az edzőteremben töltött időt? Ha igennel válaszolt, mindenképpen nézze meg gyönyörű, többfunkciós derékpánttal ellátott sportleggings kínálatunkat.

Ár idején felülvizsgálat: 14 375 Ft

Hosszú női leggings bordás trikóból készült bordázott trikóból

A bordázott trikó kötött leggings modern kialakításával nyűgöz le. A kényelmes, hosszú szárú leggings elasztikus derékrésszel rendelkezik. Alkalmas sportoláshoz és alkalmi viselethez.

Ár idején felülvizsgálat: 1 595 Ft

Női 3/4 leggings Desigual eladás

Nagyon szép női 3/4-es leggings zöld színben, nagy virágokkal, kellemes elasztikus anyagból készült.

Ár idején felülvizsgálat: 12 859 Ft

Többszínű női sportos futó leggings

Ha a sport természetes része az életednek, akkor biztosan tudod, hogy a megfelelő ruházat elengedhetetlenül fontos. Sand Panther leggings eredeti állatmotívummal és lenyűgöző 4K nyomtatási minőséggel és 3D hatással garantáltan lendületbe hoz, és teljesen új dimenzióba helyezi a mozgásodat.

Ár idején felülvizsgálat: 26 214 Ft

Stílusos kordbársony leggings petrol zöld színben

Nadrág, amelynek nem lehet ellenállni. Olyan gyönyörűek, hogy senki sem fogja elhinni, hogy ezek kényelmes leggingsek. Ezt a modellt első látásra meg fogja szeretni. Kialakításával és sokoldalúságával tűnik ki. Sokat fogsz parádézni ebben a darabban, és egyetlen más ruhadarab sem nyújt ilyen kényelmet, ha leggingsként viseled. Modern és időtlen.

Ár idején felülvizsgálat: 6 921 Ft

1 2

Azt mondják, hogy a zöld szín tele van pozitív energiával. És ebben mindenképpen van némi igazság. A zöld leggings kissé hangsúlyosabb, mint a többi szín, de a ruhád annál érdekesebb lehet. Ha nem bánod, hogy kissé extravagánsabban nézel ki, és szereted a színes színeket, akkor fogadj zöld leggings. Különösen az élénk színű neon nadrágok fognak tökéletesen kinézni. Különösen alkalmas fiatal és karcsú nők számára, mint érdekes ruha egy partira vagy a városra.

Gyakorlatilag bárhol viselhet sötétzöld leggings, és választhat neon és élénk árnyalatokat az esti parti eseményekhez. Vigyázzon azonban más kiegészítőkkel való kombinációval, itt nagyobb körültekintésre van szükség. A zöld önmagában is nagyon domináns, válasszon más tisztességesebb árnyalatokat.