Zöld leggings

Hosszú női leggings bordás trikóból készült bordázott trikóból

A bordázott trikó kötött leggings modern kialakításával nyűgöz le. A kényelmes, hosszú szárú leggings elasztikus derékrésszel rendelkezik. Alkalmas sportoláshoz és alkalmi viselethez.

Ár idején felülvizsgálat: 1 595 Ft

Többszínű női sportos futó leggings

Ha a sport természetes része az életednek, akkor biztosan tudod, hogy a megfelelő ruházat elengedhetetlenül fontos. Sand Panther leggings eredeti állatmotívummal és lenyűgöző 4K nyomtatási minőséggel és 3D hatással garantáltan lendületbe hoz, és teljesen új dimenzióba helyezi a mozgásodat.

Ár idején felülvizsgálat: 26 214 Ft

Stílusos kordbársony leggings petrol zöld színben

Nadrág, amelynek nem lehet ellenállni. Olyan gyönyörűek, hogy senki sem fogja elhinni, hogy ezek kényelmes leggingsek. Ezt a modellt első látásra meg fogja szeretni. Kialakításával és sokoldalúságával tűnik ki. Sokat fogsz parádézni ebben a darabban, és egyetlen más ruhadarab sem nyújt ilyen kényelmet, ha leggingsként viseled. Modern és időtlen.

Ár idején felülvizsgálat: 6 921 Ft

Női zöld terepszínű leggings Bodyboo magas derekú női leggings

Bodyboo női leggings népszerű katonai motívummal.

Ár idején felülvizsgálat: 13 856 Ft

Modern női minőségi háromnegyedes leggings 2 darabos csomagban

Szereted a kényelmes, mégis időtálló ruhákat? Szereted a sokoldalú modelleket, amelyek szinte bármilyen öltözék tökéletes alapját képezik? Akkor úgy gondolja, hogy ezek a női leggingsek minden nő ruhatárának megbecsült részei. És mivel sokoldalúságot és maximális kényelmet nyújtanak, itt még kényelmes 2 darabos csomagban is kaphatók. Ezek a női leggingsek 2 darabos kiszerelésben minden nő ruhatárát feldobják. A modern és praktikus ¾-es hosszúságú leggingset több okból is értékelni fogja. A 2 darabos készletben lévő leggings többféle divatos színben kapható. A leggings mind szabásában, mind anyagában kiemelkedik. A pamut leggingsek ebből a szempontból biztonságosak. Nagyon kényelmesek a testen, gyengédek a bőrhöz, beleértve az érzékeny bőrt is.

Ár idején felülvizsgálat: 6 505 Ft

Modern női minőségi háromnegyedes leggings 2 darabos csomagban

Szereted a kényelmes, mégis időtálló ruhákat? Szereted a sokoldalú modelleket, amelyek szinte bármilyen öltözék tökéletes alapját képezik? Akkor úgy gondolja, hogy ezek a női leggingsek minden nő ruhatárának megbecsült részei. És mivel sokoldalúságot és maximális kényelmet nyújtanak, itt még kényelmes 2 darabos csomagban is kaphatók. Ezek a női leggingsek 2 darabos kiszerelésben minden nő ruhatárát feldobják. A modern és praktikus ¾-es hosszúságú leggingset több okból is értékelni fogja.

Ár idején felülvizsgálat: 6 505 Ft

Női leggings modern katonai stílusban, 3/4 hosszúságban

Az egyik legkényelmesebb ruhadarab, amely nem hiányozhat egyetlen nő ruhatárából sem. Ez nem csak egy tisztán sportruházat. Ez a választástól függ. Íme egy stílusos női leggings modell, amelyet nem csak szabadtéri tevékenységekhez használhat. A gyönyörű, stílusos leggings kényelmes ¾-es hosszúságban több okból is elnyeri a tetszését.

Ár idején felülvizsgálat: 8 669 Ft

Lányok mintás nadrágja 5.10.15.

Olyan szép és praktikus nadrágot keres a lányának, amelyet az iskolában vagy a barátokkal való sétákhoz viselhet? Te és lányod abszolút beleszeretsz az egyszerű szürke álcázási mintába a lány nadrágján, az 5/10/15 márkától. A szürke szín minden kopást és szennyeződést elrejt. Az 5. 10. 15 márka az egyik legnagyobb gyermekruházatú márka, amely Lengyelországból származik. A legújabb kollekció részletekkel játszik, és a legújabb divatirányzatok ihlették. A nadrágot kellemes anyagból készítik, amely alkalmazkodik a test alakjaihoz. Az anyag tökéletes tulajdonságokkal rendelkezik, például légáteresztő képességgel, könnyedséggel és rugalmassággal.

Ár idején felülvizsgálat: 5 812 Ft

Zöld téli szigetelt leggings a hegyekbe

A magas derekú, testformáló, szigetelt leggings lehetővé teszi, hogy kényelmesen edzhess még a hajnali fagyban és a hideg napokon is. Ősszel és télen ideális a friss levegőn végzett szabadtéri tevékenységekhez – nem számít, hogy futsz, sétálsz vagy a nordic walkingot választod.

Ár idején felülvizsgálat: 30 375 Ft

Női magas derekú sport leggings khaki színben

A megfelelő ruházat kiválasztása fontos a sport élvezetéhez. A megfelelő választással garantált a sporttevékenység jobb élvezete és élvezete. A kifejezetten sportolásra tervezett ruházat a funkció szempontjából is kiemelkedik. Kétségtelen, hogy a leggings számos sportág és gyakorlat esetében a sportruházat alapja. Itt a tökéletes modell hosszú lábakkal. Ebben a darabban remekül fogsz edzeni, és közben szexi leszel. Úgy illeszkedik, mint egy második bőr, ugyanakkor semmilyen módon nem látszik át.

Ár idején felülvizsgálat: 15 562 Ft

Modern női sportleggings egész nyomtatással

A sport az egészségre. Fontos a mozgás, a sportolás. Élvezze az endorfinok hatását, amit megtehetnek. És mivel a lányoknak és a nőknek nemcsak minőségi ruhákra van szükségük, hanem megjelenésükben is kiválóaknak kell lenniük, akkor itt van egy modell, amely elnyeri minden sportoló tetszését. Gyönyörű és praktikus sportlábszárak hangsúlyozzák ruhád varázsát. Élvezze a futást, a pilateset, a jógát és más tevékenységeket ebben a tökéletes darabban. Ezekben a nadrágokban jobban fog edzeni és futni a tudásért. Modern Sport AOP nadrágok Puma első látásra egyenes szélű. A női nadrágok 7/8 hosszúságú fekete nadrágban, zöld színű Puma felirattal érdekes darabká teszik őket. Első pillantásra lenyűgöznek a tervezésükkel.

Ár idején felülvizsgálat: 11 360 Ft

Funkcionális sport leggings hideg időjárás esetén

Szeretne maximálisan a kedvenc fizikai tevékenységének szentelni magát, de az ablakok mögötti hideg és fagy megakadályozza ezt? Mit szólnál ahhoz, ha sportkabátot és meleg nadrágot viselsz, amelyek melegen tartanak sok szabadtéri tevékenység során? Az Ultra HD WhiteForest magas derék nadrágja a futás, a hegymászás, a korcsolyázás vagy a síelés kulcsa. Hála nekik, csak nem fázik meg, és nem téved el a ködben! A nadrágszárak kiváló minőségű Flexible Ultra 4K anyagból készülnek, amely négy irányban húzódik. Tehát a második bőr elvén működik, amely sokkal tartósabb, mint a természetes bőrünk. A szeles és fagyos kültéri körülmények nem jelentenek akadályt az Ön számára.

Ár idején felülvizsgálat: 17 338 Ft

Női zöld terepszínű leggings Bodyboo magas derekú női leggings

Bodyboo női leggings népszerű katonai motívummal.

Ár idején felülvizsgálat: 13856 Ft

Azt mondják, hogy a zöld szín tele van pozitív energiával. És ebben mindenképpen van némi igazság. A zöld leggings kissé hangsúlyosabb, mint a többi szín, de a ruhád annál érdekesebb lehet. Ha nem bánod, hogy kissé extravagánsabban nézel ki, és szereted a színes színeket, akkor fogadj zöld leggings. Különösen az élénk színű neon nadrágok fognak tökéletesen kinézni. Különösen alkalmas fiatal és karcsú nők számára, mint érdekes ruha egy partira vagy a városra.

Gyakorlatilag bárhol viselhet sötétzöld leggings, és választhat neon és élénk árnyalatokat az esti parti eseményekhez. Vigyázzon azonban más kiegészítőkkel való kombinációval, itt nagyobb körültekintésre van szükség. A zöld önmagában is nagyon domináns, válasszon más tisztességesebb árnyalatokat.