Női leggings Litex

A női Litex leggings büszkék minőségükre és tökéletes stílusukra. Számos színben, méretben, mintában és mintában vásárolhatók meg. Talán a legnépszerűbbek a hosszú Litex nadrágok, termo kivitelben, gumiszerű és lapos varratokkal. Anyaga 46% poliészter COOLMAX ALL SEASON + 46% Polyester Micro + 8% elasztán / likra kellemes a bőr számára és tökéletesen illeszkedik. Számos szín közül választhat, például fekete, lila és mások. Leggings Litex női és hosszú a derékban a gumin fényes anyagból készül, ami nagyban tanúskodik a női alakról.

Érdemes megemlíteni a harangban hosszú, derékkal rövidebb és rövidített hosszúságú leggings is. Feltétlenül beilleszkednek majd a kottába fekete, rózsaszín, sötétkék és szürke színben. A modális és polipropilén modell a ruházat első rétegének felel meg. Gyors nedvességelvezetéssel, kényelmes viseléssel, funkcionális kivitelezéssel és lapos varrással fog lenyűgözni. A modern trend a sokszínű és a nyomtatott darabok hosszabb és rövidebb megjelenésű. Melyiket választja?

Praktikus funkcionális thermo leggings színesben

Melyik darabot fogja mindenki értékelni a ruhatárában? Melyikre támaszkodhatsz minden helyzetben? Sportoljon korlátlanul. Hasonlóképpen, töltse kényelmesen a téli szezont. A thermo leggings nélkülözhetetlen darab. Itt modern mintás kivitelben.

Ár idején felülvizsgálat: 7 333 Ft

Női színes leggings 3/4-es hosszúságban, modern kivitelben

A Litex 5A198 női 3/4-es leggings fekete-fehér színben divatos és időtálló. Belső derékpánt feszesítő anyagból készült. Perforált anyaggal kombinálva. A sportos és alkalmi stílusú leggings feldobja öltözékét, és kényelmes viseletet biztosít.

Ár idején felülvizsgálat: 10 749 Ft

Női leggings modern katonai stílusban, 3/4 hosszúságban

Az egyik legkényelmesebb ruhadarab, amely nem hiányozhat egyetlen nő ruhatárából sem. Ez nem csak egy tisztán sportruházat. Ez a választástól függ. Íme egy stílusos női leggings modell, amelyet nem csak szabadtéri tevékenységekhez használhat. A gyönyörű, stílusos leggings kényelmes ¾-es hosszúságban több okból is elnyeri a tetszését.

Ár idején felülvizsgálat: 8 669 Ft

Kifejezés legíny LITEX

Minden reggel, bármilyen időjárás is van odakint, elmegy futni? Akkor biztosan szeretni fogod a minőségi sportruházatot, amely bármilyen időjárásnak ellenáll. Ezek közé tartozik ez a LITEX hosszú női thermo leggings, amelyben sosem fogsz fázni, és mindig divatosan leszel felöltözve.

Ár idején felülvizsgálat: 10 749 Ft